Edwin Bos

24 november 2018

Sinds 1998 is Edwin Bos actief binnen de organisatie van Sint in Heiloo. Hij is de stille kracht en stabiele factor. Daar waar anderen stoppen gaat hij door.

Op de achtergrond is Edwin van zeer grote waarde en is niets hem te veel. Edwin is een absolute topper en een goudeerlijke vent.

Op zaterdag 24 november 2018 mocht Edwin uit handen van Jeroen Schouten, voorzitter van de Stichting Sint Nicolaas Comité Heiloo, het erelidmaatschap in ontvangst nemen.

Als symbool ontving hij het kunstwerk “samen de handen ineen”. Door de handen ineen te slaan ontstaat er een bolwerk van kracht en energie. Dat is zeker ook bij Edwin van toepassing.

Namens alle grote en kleine vrienden van Sinterklaas zeer hartelijk dank voor je enorme inzet de afgelopen jaren!

Jan en Ina Sengers

19 november 2014

Jan en Ina zijn er de afgelopen 13 jaar in geslaagd om, samen met een team van inmiddels ruim 120 vrijwilligers, de jaarlijkse intocht tot een niet meer weg te denken groots evenement voor jong en oud te maken. Een intocht én feest van Sinterklaas waarbij de ouderwetse Sinterklaas-gezelligheid voorop staat.

Dit jaar is het laatste jaar dat zij bestuurlijk actief zijn voor de intocht en het feest van Sinterklaas in Heiloo.

Jan en Ina hebben aangegeven meer tijd te willen besteden aan hun grote hobby; rondtrekken in hun camper. Daarom namens alle kleine én grote kinderen uit Heiloo; bedankt!